Download Lagu Ndx A K A Terminal Tirtonadi Hip Hop Terbaru 2016 Didi Kempot Mp3

Terminal Giwangan - NDX A.K.A Familia
Nama:Terminal Giwangan - NDX A.K.A Familia
Duration:00:03:30
Date:16 February 2016
View:222.9K
Genre:Unknown
Like:540
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:HIP HOP YOGYAKARTA
Source:Youtube

Download Lagu Terminal Giwangan - NDX A.K.A Familia Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Terminal Giwangan - NDX A.K.A Familia

Terminal Giwangan - NDX A.K.A Familia
Lirik :
Rasane ora karuan ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..

ji...ro...ji..ro..lu..pat ye...ye..ye..ye..
come on terminal giwangan ninggal janji..are you ready
singing??
go!!!

Biasane jam semene wes ngabari
Nanging tekan saiki hpku durung muni
Biasane jedal-jedul nengarepku
Nanging dino-dino iki menghilang bagai butiran debu

Aku mung koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat
Mung tok nggo istirahat

Rasane ora karuan ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telungwengi
Udu kui maksudku mbokyo ngerteni

Rapp:
Lungguh nyenuk nangarepan ngedep kopi
Ngenteni kabarmu dek kokle nganyelke ati
Banjur tak kirimi bbm apa kabar sayang? lagi ngopo? karo sopo? malah radiwoco
Oalah dek anggepmu aku iki sopo ?
Bojomu dek!! aku iki bojomu!! "Ngopo?" jawabmu gawe aku tambah nestopo
Sue ora jamu ketemu pisan gawe gelo

Aku mung koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat
Mung tok nggo istirahat

Rasane ora karuan ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telungwengi
Udu kui maksudku mbokyo ngerteni

Rasane ora karuan ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telungwengi
Udu kui maksudku mbokyo ngerteni

Related Lagu Mp3

Terminal Giwangan NDX AKA Feat PJRTerminal Giwangan NDX AKA Feat PJR
Date : 26 February 2016
Korban Katresnan NDX A K AKorban Katresnan NDX A K A
Date : 15 February 2016
Nyekso Batin NDX A K ANyekso Batin NDX A K A
Date : 15 February 2016
Kelingan MantanKelingan Mantan
Date : 19 May 2015

Most Populer Mp3

Zaskia & Siti Badriah ___  Tobat MaksiatZaskia & Siti Badriah ___ Tobat Maksiat
Genre : Unknown
View : 1.9K
Anggun - Hanyalah CintaAnggun - Hanyalah Cinta
Genre : Unknown
View : 1.1M
The Mercy s Runion - Usah Kau Harap LagiThe Mercy s Runion - Usah Kau Harap Lagi
Genre : Unknown
View : 11.2K
Abiem Ngesti _ Cerita Sang DewaAbiem Ngesti _ Cerita Sang Dewa
Genre : Unknown
View : 4.3K
OMG - Trio Kirani Fet TisonOMG - Trio Kirani Fet Tison
Genre : Unknown
View : 123.2K
D pas4 - Rindu TerpendamD pas4 - Rindu Terpendam
Genre : Unknown
View : 32.5K
Nicky Astria - Bias SinarNicky Astria - Bias Sinar
Genre : Unknown
View : 40.8K
FPV REGGAE - Bukan Anak AlayFPV REGGAE - Bukan Anak Alay
Genre : Unknown
View : 157.8K
RATU SIKUMBANG - MAULANG SAYANGRATU SIKUMBANG - MAULANG SAYANG
Genre : Unknown
View : 2.5M
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband

Disclaimer . Contact Us